Millora de l’accés al Camí de la Font al terme de Regencòs, Baix Empordà.

Durant el Setembre del 2020 es va realitzar una actuació de millora d’accessibilitat i paisatgística del Camí de la Font a Regencòs.

La solució que han escollit els tècnics ha estat la de consolidar tots els marges completant alguns trams amb nous murs de pedra i la re-pavimentació amb TERRAPREF del camí, una llamborda natural de terra vibroprensada.

El resultat ha estat molt satisfactori, s’ha aconseguit dignificar l’espai, i urbanitzar-lo de forma naturalitzada, quedant totalment integrat a l’entorn i permeten el seu correcte ús durant molt anys.

L’estat previ a l’actuació presentava un paviment de formigó gris lliscat en molt mal estat i ple d’esquerdes i algun forat.

Una peculiaritat d’aquest camí és que queda enfonsat entre dos marges, prèviament algun tram ja tenia un mur de pedra però en altres trams no en tenia i es donaven problemes d’erosió.

Una actuació com aquesta obra es pot plantejar de dues maneres diferents amb el sistema TERRAPREF:

1- Subministrament de llambordes de terra ja fabricades a la nostre base i paletitzades a punt per col·locar. (és com s’ha fet la obra de Regencòs.)

2- Aprofitament de les terres de l’obra, desplaçament equip TERRAPREF i fabricació i curat “in situ” a l’obra de les llambordes de terra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s