Paviment de llamborda natural TerraPref

 

La llamborda natural TerraPref logotip 08.2016. te la capacitat portant suficient per ésser utilitzada en zones de trànsit rodat lleuger. És la llamborda ideal per zones d’interès natural o paisatgístic i per projectes amb sensibilitat amb el medi ambient.

L’acabat de la seva superfície de la llamborda TerraPref és del tot natural amb aspecte a terra, no rellisca gens ni mica ni en moll. La llamborda natural TerraPref logotip 08.2016. és drenant, fet que no comporta cap alteració a la hidrologia del lloc on es forma el paviment.

Aquest prefabricat es realitza amb l’àrid seleccionat originari de l’obra, o del lloc i característiques que esculli la direcció tècnica de l’obra, i es fabriquen amb un gruix de 6.3 cm. i generalment de 20.32 cm x 20.32 cm.

Aquest gruix li dona una gran estabilitat col·locada únicament sobre sorra, fet que facilita la seva reparació, la retirada i reutilització  en cas de realitzar altres instal·lacions. Tant mateix, es poden col·locar sobre llit de formigó en d’altres actuacions que així ho requereixin.

Per obres concretes i sota comanda es poden canviar els motllos per aconseguir altres mides i acabats de la llamborda de terra prefabricada.