Excel.lent comportament d’un paviment realitzat amb llamborda natural TerraPref. en condicions de trànsit pesat

El departament d’I+D de la nostra empresa, amb la finalitat d’estudiar el comportament d’un paviment executat amb la nostra llamborda natural TerraPref.  , sota condicions de trànsit pesat, realitza prova amb total èxit.

En el tram comprès entre l’embotelladora de la Font Picant (Salenys) i l’encreuament de la via verda, dins del municipi de Santa Cristina d’Aro, s’ha realitzat un tram de paviment de 9,60 m2, per a observar el comportament d’aquest, sota l’acció del trànsit pesat originat pels camions que van a carregar a l’embotelladora.

 

El resultat aconseguit ha estat excel·lent: en un any d’envelliment i d’ús, no s’ha produït cap tipus de fissuració en tot el tram després de sotmetre’l a condicions de càrrega, al mateix temps que també s’ha aconseguit una integració paisatgística fantàstica.

 

Adjuntem fotografies de l’execució d’aquest paviment:

Més informació: Detalls tècnics

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s